Medewerkers

Bij kinderdagverblijf Jolie werken circa 55 vrouwelijke en mannelijke medewerkers. Vaste of tijdelijke medewerkers moeten altijd een Verklaring Omtrent Gedrag laten zien, voordat zij bij Jolie mogen werken. De meeste medewerkers werken al jaren bij Jolie, vele zelfs 15-20 jaar, waardoor er veel kennis en ervaring aanwezig is. Medewerkers werken vier of vijf dagen per week op vaste groepen. Zij creĆ«ren daarmee een stabiele omgeving voor ieder kind. Voor een kind is deze stabiele omgeving met vaste leiding het allerbelangrijkste om zich goed te kunnen hechten.

Verschillende achtergronden
De medewerkers van kinderdagverblijf Jolie hebben minimaal een MBO- of HBO-opleiding gevolgd. Er zijn psychologen, maatschappelijk werksters, pedagogisch medewerkers, maar ook leidsters die de kunstacademie, een muziekopleiding of een sportopleiding hebben gevolgd. Daarnaast hebben veel leidsters andere opleidingen gevolgd zoals maatschappelijk werk, PABO, pedagogiek, kinderpsychologie. Ook volgen zij altijd vervolgopleidingen om nieuwe kennis op te doen. Door deze verschillende achtergronden kan Jolie ieder kind in de breedte laten groeien.  

Erkend leerbedrijf
Jolie is een erkend leerbedrijf. Zij biedt stagiaires met een vakgerichte opleiding op MBO- en HBO-niveau een goede stageplaats met zeer ervaren en betrokken stagebegeleiders. Ook voor stages van sportopleidingen is Jolie erkend.

Bekijk onze video:

Kinderdagverblijf Jolie
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 030-2880789

 

Buitenschoolse opvang Paradise/Sport
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 06-49969032