Baby-dreumesgroepen


Elk kind is anders en bij ieder kind past daarom een dagindeling naar zijn behoefte. De leidsters zorgen ervoor dat zij weten wat het kind nodig heeft.

Of je nu een baby of peuter bent, op Jolie begint de dag met poppenkast. Door het poppenkastspel, ondersteund door gebarentaal, wordt de cognitieve ontwikkeling van elk kind gestimuleerd en ook de interactie tussen leidster en kind. Daarna gaat elk kind élke dag naar buiten voor een wandeling in de bolderkar. Naar buiten gaan is een levensbehoefte!

Tussen de rustmomenten door schildert het kind, danst het op klassieke muziek of luistert naar verhaaltjes. Zelfs de allerkleinsten schilderen op Jolie met appelstroop of yoghurt ('proevend voelen'); want ook de baby's snuffelen mee aan alle aktiviteiten, waarbij het ontdekken centraal staat.


Onze leidsters werken vier of vijf dagen per week op vaste groepen. Dit is een belangrijke voorwaarde voor een kind om zich goed te kunnen hechten. Ook creërt Jolie hiermee een veilige en vertrouwde omgeving waarbinnen uw kindje zich optimaal kan ontwikkelen.

Bekijk onze video:

Kinderdagverblijf Jolie
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 030-2880789

 

Buitenschoolse opvang Paradise/Sport
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 06-49969032