Laatste nieuws

Reactie facebook artikel Telegraaf

Vanochtend heeft De Telegraaf nogmaals een artikel geplaatst. Kinderdagverblijf Jolie had al verwacht dat er nog geschreven zou worden in verband met de eerdere media-aandacht.

Er staan echter een aantal feitelijke onwaarheden in. De informatie op de website en de brief die vorige week aan ouders is gestuurd betreft de feitelijkheden, deze zijn na te lezen in de zienswijze van Kinderdagverblijf Jolie op de website www.kdvjolie.nl onder informatie-nieuws.

In reactie op het artikel het volgende:

  • ‘nagenoeg geen van de medewerkers’, moet zijn nagenoeg alle medewerkers waren in bezit van een geldig VOG. Dit geldt ook voor de registratie in het Personenregister Kinderopvang (PRK);
  • ‘Ouders waren op de hoogte’, is uit haar verband gerukt. De woordvoerder heeft gezegd dat de ouders op de hoogte waren van het inspectierapport.
  • De lijst met gegevens van medewerkers heeft Jolie op 25 april 2018 aangeleverd bij de GGD;
  • Meer kinderdagverblijven zitten in dezelfde situatie als Kinderdagverblijf Jolie. Brancheorganisatie Kinderopvang heeft minimaal 60 meldingen ontvangen of dit ook kinderdagverblijven uit de regio Utrecht zijn is niet bekend;
  • Volgens informatie van Kinderdagverblijf Jolie moest iedereen voor 1 juli 2018 in het bezit zijn van een geldig VOG, dit is ruimschoots behaald.


Conclusie zoals ook in het artikel van De Telegraaf: Alle medewerkers zijn in het bezit van een geldige VOG en zijn ook gekoppeld aan het PRK.

Voor vragen over dit bericht kunt u zich wenden tot de persvoorlichter van Kinderdagverblijf Jolie, Maureen Veurman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Klik hier voor artikel De Telegraaf.

 

Publicaties


Contact
Voor vragen over het communicatiebeleid of media, kunt u contact opnemen met Maureen Veurman, communicatieadviseur/persvoorlichter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 222 18 932.

 

------------------------------------------

Nieuwsbrief

Elke twee maanden ontvangen alle ouders een nieuwsbrief van Jolie waarin interne informatie wordt gedeeld.

Bekijk onze video:

Kinderdagverblijf Jolie
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 030-2880789

 

Buitenschoolse opvang Paradise/Sport
Karawanken 1
3524 DA Utrecht
Telefoon: 06-49969032